ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ : Ο ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.



Στις κάλπες οι εισαγγελείς – Στους διεκδικητές συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί και ο Δημήτρης Ασπρογέρακας με καταγωγή από την Βόνιτσα


Στις 28 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η εκλογική διαδικασία για την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.Δεκαοκτώ εισαγγελείς διεκδικούν την θέση του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και ο Βονιτσάνος Δημήτρης Ασπρογέρακας
Ο έμπειρος εισαγγελέας γεννήθηκε στην Βόνιτσα το 1956, και ανήκει στη γενιά των εισαγγελέων της δεκαετίας του '80.Υπηρέτησε αρκετά χρόνια στην επαρχία πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

Έχει χειριστεί μεγάλες υποθέσεις με αντικείμενο το οικονομικό έγκλημα, ενώ για τρία χρόνια υπηρέτησε στη θέση του εισαγγελέα αρμόδιου για το ΣΔΟΕ, από την οποία παραιτήθηκε το 2000. Ήταν ο εισαγγελέας στην πολύκροτη υπόθεση με τις μετοχές φούσκες του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ προσφάτως απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης στην υπόθεση εκλογής του Ισίδωρου Ντογιάκου στη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, καθώς συνυπολογίστηκε το όνομα του κ. Ασπρογέρακα στον κατάλογο των υποψηφίων για την θέση χωρίς να έχει υπογραφεί το προεδρικό διάταγμα της προαγωγής του, αλλάζοντας τις ισορροπίες και τον απαιτούμενο αριθμό για την ανάδειξη κάποιου στην θέση του επικεφαλής. Διατέλεσε επί 3 έτη στη θέση του εισαγγελικού λειτουργού που επόπτευε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον συμπατριώτη μας με την προσμονή να συνεχίσει να τιμά το Δικαστικό Σώμα και την Πατρίδα του Βόνιτσα.

ΠΗΓΗhttp://www.altsantiri.gr/

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : D.T.B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...