ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΜΥΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑ : Η ΚΡΥΦΗ - ΜΑΓΙΚΗ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ...Του Ηλία Γεωργάκη.



Ο φίλος μας και συνεργάτης μας Δημήτρης Αχείμαστος από την Πάλαιρο μας έστειλε ένα ωραίο άρθρο από τοhttp://lefkadanews.com/ για την μαγική - κρυφή παραλία της Λευκάδας στον Μύλο του Αγ.Νικήτα.




ΜΥΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑ:Η ΚΡΥΦΗ- ΜΑΓΙΚΗ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
Του Ηλία Γεωργάκη


Εχει φανατικούς θαυμαστές.Και όχι άδικα.Ο Μύλος, δίπλα στον Αγιο Νικήτα, είναι μια από τις πιο όμορφες, καθαρές και ήσυχες παραλίες της Λευκάδας. Βρίσκεται νοτιοδυτικά της παραλίας του Άγιου Νικήτα με μήκος 730 μ. και πλάτος 80 μ, πολύ δημοφιλής με επισκέπτες που έρχονται κυρίως από τον Άγιο Νικήτα.Δεν υπάρχει δρόμος για αυτοκίνητα και οι μόνοι τρόποι να την προσεγγίσουν οι επισκέπτες της είναι περπατώντας ένα μονοπάτι ή με καραβάκι.Στην παραλία καταλήγει το γραφικό μονοπάτι που ξεκινάει από τον Άγιο Νικήτα (20 λεπτά περπάτημα) ή μπορείτε να πάτε με το «taxi boat».
Η κατάξανθη αμμουδιά και τα καθάρια γαλαζοπράσινα νερά της συνθέτουν την μεγαλειώδη ομορφιά της. Τα νερά είναι υπέροχα όπως και το τοπίο, παρά την αγριάδα του. Δεν υπάρχει κανένα κατάστημα, ούτε καν` καντίνα και θα πρέπει να προνοήσετε για τις προμήθειές σας, ιδίως σε νερό.







Παραθέτουμε και ένα σχόλιο αναγνώστη σε μια ανάρτηση φωτό αυτής της παραλίας ...




ΠΗΓΗ : http://lefkadanews.com/


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : D.T.B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...