ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Εγκαίνια της έκθεσης «Χίλιες και μία όψεις του τόπου μας» (Νομός Αιτ/νίας) στην Δημ. Αγορά Αγρινίου από τους φοιτητές του τμήματος “Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών’’...!Οι φοιτητές του τμήματος Πατρών “Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών’’ ......


σας περιμένουμε στα εγκαίνια της έκθεσής μας, «Χίλιες και μία όψεις του τόπου μας»  (Νομός Αιτωλοακαρνανίας)
στην Δημοτική Αγορά Αγρινίου( είσοδος από οδό Σκαλτσοδήμου) , που γίνεται στο πλαίσιο του μαθήματος «Πολιτισμική Επικοινωνία».
25 έως 28 Μαίου .....Ωράριο : 10.00-13.30 και 18.00-20.30
Εγκαίνια 25/5 ώρα 20.00
Στόχος του φετινού διαγωνισμού (3η χρονιά ) είναι η ανάδειξη φυσικού περιβάλλοντος και της άυλης και υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Αιτωλοακαρνανίας και των φορέων της (ατόμων, ομάδων και κοινοτήτων) μέσα από την σύγχρονη οπτική των κατοίκων, αλλά και των φοιτητών που σπουδάζουν στον τόπο αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια έκθεσης Φωτογραφίας-Βίντεο «Χίλιες και μία όψεις του τόπου μας» Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Χίλιες και μία όψεις του τόπου μας» στην Παλιά Δημοτική Αγορά (Σκαλτσοδήμου 9) που διοργανώνεται από τους φοιτητές του τμήματος “Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών ”. 
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του μαθήματος «Πολιτισμική Επικοινωνία» της Λέκτορος Π.Πάντζου. Η έκθεση έχει ως στόχο την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και της άυλης και υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Αιτωλοακαρνανίας και των φορέων της (ατόμων, ομάδων και κοινοτήτων) μέσα από την σύγχρονη οπτική των κατοίκων, αλλά και των φοιτητών που σπουδάζουν στον τόπο αυτό. 
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα γίνει ψηφοφορία, κατά την οποία το κοινό θα αναδείξει 3 φωτογραφίες και 1 βίντεο προς βράβευση. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί: -Σύντομη παρουσίαση Ψηφιακών Εφαρμογών στο πλαίσιο του μαθήματος «Μεθοδολογία Παραγωγής Πολυμεσικών Τίτλων» του Επίκουρου Καθηγητή. Γ. Στυλιαρά. -Ανάδειξη νικητών και απονομή βραβείων. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής. 
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από την Τετάρτη 25 Μαΐου έως Σάββατο 28 Μαΐου 2016 Ωράριο: Πέμπτη-Σάββατο 10:00-13:30 και 18:00-20:30. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979630138 Ιστοσελίδα Διαγωνισμού : https://eventdppnt.wordpress.com/ 
Σελίδα μας στο facebook: «"Χίλιες και μία όψεις του τόπου μας"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...