ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ποιούς ευχαριστούν οι διοργανωτές και ο Ιππικός όμιλος για την Γιορτή Αλόγου στην Σάλτινη της Βόνιτσας...Δείτε φωτό των συντελεστών της εκδήλωσης...!



Μετά την μεγάλη γιορτή του αλόγου στην Σάλτινη της Βόνιτσας ο Ιππικός Όμιλος Βόνιτσας οι διοργανωτές και οι πολλοί εθελοντές θέλουν μέσα από την καρδιά τους να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την Βόνιτσα και την προσπάθεια προβολής της μέσω της εκδήλωσης.
Όλοι όσοι συνετέλεσαν στην οργάνωση της γιορτής θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη , τον Πρόεδρο Βόνιτσας Χρήστο Χασακή , τον Αντιδήμαρχο Νίκο Πάντα , τους χορηγούς που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η επιτυχία της εκδήλωσης , τους δεκάδες εθελοντές , και αυτούς που ανέβασαν φωτογραφίες και αναρτήσεις της εκδήλωσης...!
Προσπαθήσαμε να επιλέξουμε κάποιες φωτό που δείχνουν κάποιους από τους πρωταγωνιστές , και θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από κάποιους που ίσως μας διέφυγαν από την επιλογή...!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ :








































ΦΩΤΟ : S.A.P - Μ.ΠΑΤΣΗΣ - Δ.ΚΥΡΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Παιδια αυτον που ξεχασατε και καποια στιγμη ψαξτε να βρητε πως καποιος καθηερωσε εθιμο την συνηθεια μιας παρεας ειναι ο φιλος μου ο ιπταμενος ο μεγαλος ο Γιαννης Κουτσουμπας...σαυτον αξιζουν ολα τα μπραβο με την τρελα του και την κορδελα του .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...