ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

“OLA LIMBA” Greek Nights in Match box Athens...! ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ...!


Olalimba Greek Nights << Η αγάπη που έγινε λατρεία >>
►Το party που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο επιστρέφει στις ζωές μας μετά το καλοκαιρινό του ταξίδι σε όλη την Ελλάδα εντελώς ανανεωμένο με σκοπό να κάνει την καθημερινότητα μας καλύτερη και πιο ευχάριστη. 


Το χειμερινό μας ταξίδι ξεκίνησε και κάθε Πέμπτη όλο το team του Ola Limba θα είναι στο Match box για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς, γλεντιού και διασκέδασης !!
►Ο χώρος παραμένει ίδιος και τα βασικά συστατικά της επιτυχίας γνωστά.... παρείστικη ατμόσφαιρα και πολύ καλή διάθεση και θα περάσουμε όλοι μαζί μαγικά βράδια!!
► Ο Dj μας,Teo Ladias αλλά και οι guest djs καλεσμένοι μας που συχνά κοσμούν με την παρουσία τους το party μας δίνοντας του ένα διαφορετικό αέρα συνεχώς, θα παίξουν αποκλειστικά για εσάς την καλύτερη Ελληνική μουσική.
► οι χορεύτριες μας με το μοναδικό τους show, ο Gogua Iakovos official Page με τις φλόγες του, ο George Triantafillopoulos με το τουμπελέκι του και ο μοναδικός Dj Scot στην παραγωγή θα μεταφέρουν και φέτος τα καλύτερα ερεθίσματα σε όλους όσους έρθουν στο party μας, περνώντας όλοι μαζί έναν χειμώνα με μοναδικές βραδιές κάνοντάς για άλλη μια χρονιά το Match Box Limba !!
►Αν θέλεις και εσύ να ζήσεις την την εμπειρία ενός ola limba party, να περάσεις πραγματικά όμορφα, και να δείς την πραγματική έννοια της παρείστικης διασκέδασης σε ένα party ένας είναι ο προορισμός..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...