ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας...!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

«Αυριανιστικού» τύπου διαδικτυακό Μέσο Ενημέρωσης μιλά για απίστευτη γκάφα !!!! του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και επιρρίπτει πολιτικές και υπαλληλικές ευθύνες .

Είναι αδιανόητο και για γέλια να επιρρίπτει ευθύνες με αυτό τον τρόπο και να μιλά για προχειρότητα και για παράλειψη, που όπως τονίζει, «δείχνει ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

Είναι αδιανόητο, γιατί όντως γράφτηκε αρχικά η πρόσληψη 9 ατόμων αλλά προσλήφθηκαν 8. Αυτό έγινε γιατί δεν υπήρχε δεύτερη υποψήφια ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων επομένως η μία θέση έμεινε κενή.

Τα 8 αυτά άτομα αναφέρονται ονομαστικά πιο κάτω στο έγγραφο. Άρα δεν μιλάμε για απίστευτη γκάφα αλλά για ένα λάθος που δεν ωφέλησε ή αδίκησε κανένα και που σε καμία περίπτωση ( όπως γράφτηκε ) δεν θα άφηνε τους παιδικούς σταθμούς στον αέρα . Έγινε ένα λάθος που θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας .

Έγινε ένα λάθος που δεν επηρεάζει κάτι, μια μέρα που δύο μόνο υπάλληλοι δούλευαν για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ πέντε Παιδικών Σταθμών ( πρόγραμμα που η εξέλιξη του καθορίζει την βιωσιμότητα των παιδικών σταθμών ) , έκαναν εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας , δούλευαν το Διαύγεια για να πληρωθούν άμεσα οι προμηθευτές τροφίμων , πετρελαίου και είδη καθαριότητας των παιδικών σταθμών , περνούσαν τα μόρια των διαγωνιζόμενων του δίμηνου για να τα έχει η επιτροπή έτοιμα για έλεγχο , έγραφαν σημαντικές αποφάσεις που έπρεπε άμεσα να σταλθούν για έγκριση και ταυτόχρονα δούλευαν για τις καθημερινές εκκρεμότητες. 

Εκείνη την ημέρα έφυγαν από το γραφείο ( έχει γίνει πολλές φορές) μετά τις 05.00 μμ για να ανταπεξέλθουν και να τελειώσουν όλες τις επείγουσες εκκρεμότητες.

Το λάθος ήταν τέτοιου τύπου, που τους μόνους που ενόχλησε ήταν τους ανθρώπους που το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι πως θα κατηγορήσουν την Δημοτική Αρχή.

Επίσης η διοικούσα αρχή δίνει την επιλογή της ”ορθής επανάληψης” για ένα έγγραφο που δεν έχει δόλο και δεν έγινε για να ωφελήσει κάποιον . 
Δεν ακυρώνει αποφάσεις για τέτοιου είδους λάθη που γίνονται εκ παραδρομής.

Γιατί για τέτοιου είδους παραλείψεις είναι αδιανόητο οι "Αυριανιστές " του είδους να επιρρίπτουν ευθύνες και να μιλούν για προχειρότητα.

Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι με τέτοιου είδους λάθη δεν ακυρώθηκε ποτέ διαγωνισμός.

Το γνωρίζουν και οι ίδιοι (γι’ αυτό τους πειράζει τόσο) ότι το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης λειτουργεί άψογα .

Άδικα λοιπόν προσπαθούν γιατί η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κάνει άψογα την δουλειά της σε πολύ δύσκολες εποχές (με τα λάθη τους, τα μείον και τα συν ), προς όφελος των πολιτών και του τόπου μας αδιαφορώντας για τα προκατειλημμένα ανούσια άρθρα. Κλείνοντας με την ευκαιρία που μου δόθηκε θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης για την δουλειά που προσφέρουν ,αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης για την στήριξη και την βοήθεια που παρέχει στην δομή.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ 

ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...