ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Ελλάδα σ΄αγαπώ by Di.Ski. moviemaker...Βίντεο με οδοιπορικό - μωσαϊκό τοπίων της Ελλάδας...!


Το βίντεο που ετοίμασα αποτελεί ένα οδοιπορικό, ένα μωσαϊκό τοπίων μέσα από το οποίο θα ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβονται σε μία τόσο μικρή χώρα.
Ψηλά βουνά που σου κόβουν την ανάσα, μοναδικά σημεία με μαγευτική θέα, υπέροχες παραλίες, γραφικά χωριά, παραδοσιακοί οικισμοί, απέραντες εκτάσεις πράσινου, ιστορικά Μοναστήρια κυριολεκτικά κρεμασμένα σε απόκρημνους βράχους είναι κάποιοι μόνο λόγοι για τους οποίους είμαστε περήφανοι ως Έλληνες.
Στόχος της δουλειάς μου είναι να ταξιδέψει το θεατή προσφέροντας του μία ξεχωριστή περιπλάνηση στο σπάνιο πολιτιστικό, φυσικό, ιστορικό και Ορθόδοξο πλούτο της Ελλάδος.
(Di.Ski. moviemaker).ΠΗΓΗ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΔΑΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ

1 σχόλιο:

 1. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε να ανεβάσετε το συγκεκριμένο βίντεό μου. Ομολογώ πως αποτέλεσε έκπληξη για μένα προσωπικά η πρωτοβουλία σας.
  Και χαίρομαι που διαπιστώνω πως νέοι άνθρωποι επωμίζονται μια τόσο μεγάλη ευθύνη, αυτήν της προβολής και διαφήμισης της Ελλάδος μας.
  Ενθουσιάζομαι δε ιδιαίτερα που η προσπάθεια αυτή αναδιπλώνεται στη Βόνιτσα. Μια πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη, στην οποία είχα την χαρά να υπηρετήσω τη θητεία μου για 20 μήνες.
  Εύχομαι με υγεία και δημιουργική διάθεση να συνεχίσετε να προβάλετε τις ομορφιές του τόπου μας.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΔΑΣ
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...