ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Το ΙΕΚ Βόνιτσας στο 3ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας...Δελτίο Τύπου...!Το ΙΕΚ Βόνιτσας , συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο 3ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας που θα γίνει στην στην πλατεία Μαρκά στην Λευκάδα
το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου  (ώρα έναρξης 19:00)...
Οι σπουδαστές υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών τους  θα προετοιμάσουν πλούσια εδέσματα τα οποία μπορείτε και να δοκιμάσετε  αλλά και θα μαγειρέψουν ζωντανά (live cooking) και θα προετοιμάσουν πρωτότυπα πιάτα...
Τα παιδιά του ΙΕΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ μας περιμένουν...


Δείτε το Δελτίο Τύπου μου μας έστειλε ο Διευθυντής του ΙΕΚ Δημήτρης Μπέλλος...

Δελτίο Τύπου 

Το Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας θα συμμετάσχει στο 3ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας που διοργανώνεται από το επιμελητήριο Λευκάδας το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου στην Λευκάδα (πλατεία Μαρκά) με ώρα έναρξης 19:00. Το θέμα της εφετινής εκδήλωσης είναι οι πίτες της Λευκάδας.

Οι σπουδαστές του Β΄ και Γ΄ εξάμηνου σπουδών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef)» του ΙΕΚ Βόνιτσας, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών τους, αφενός θα προετοιμάσουν εδέσματα της Λευκαδίτικης κουζίνας τα οποία και θα προσφέρουν στους ξένους και ντόπιους επισκέπτες της εκδήλωσης αφετέρου θα ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους στην μαγειρική μαγειρεύοντας ζωντανά στους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς του οι οποίοι προσέφεραν τα προϊόντα τους και με αυτό τον τρόπο υποστήριξαν σημαντικά την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ.

Βόνιτσα, 07-07-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...