ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

«ΚΟΡΠΗ» : Από τα Ακαρνανικά βουνά σε επτά αγορές του εξωτερικού...!

Το Κορπή προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της ελληνικής κοινωνίας, έχει προβεί ήδη από το 2012 σε αναπροσαρμογή των τιμών προς τα κάτω

Σε κάθε γωνιά της χώρας και σε 7 βασικές αγορές του εξωτερικού κατευθύνεται ο «θησαυρός της χώρας», που δεν είναι άλλος από τα περίφημα νερά της Αιτωλοακαρνανίας που αναβλίζουν από τη φημισμένη -για τις πηγές- περιοχή Κορπή, στα Ακαρνανικά Βουνά.

Ήδη, από τις αρχές του 20ού αιώνα το νερό Κορπή αποτελεί το πλέον δημοφιλές νερό για τις ιαματικές και θεραπευτικές του ιδιότητες, ενώ η φήμη του επεκτείνεται διαρκώς και εκτός των «τοιχών»!

Το ολότελα φυσικό και προστατευμένο περιβάλλον, σε μια περιοχή με παρθένες εκτάσεις απαλλαγμένη από κάθε είδους ανθρώπινη παρέμβαση, αποτέλεσαν διαβατήριο για το Κορπή, καταλαμβάνοντας τις διεθνείς αγορές σε παγκόσμια κλίμακα. Σήμερα, στις κύριες χώρες εξαγωγής περιλαμβάνονται οι: Αγγλία, Γερμανία, Κύπρος, Αλβανία, Αυστρία, το Βέλγιο και η Ολλανδία. Ετησίως, εκατοντάδες επισκέπτες απ' όλη τη χώρα καταφθάνουν στις ενεργειακές πηγές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα στα νεφρά, υψηλή πίεση και άλλα παρόμοια συμπτώματα.

Το 1993 η εταιρεία Μεταλλικά Νερά Κορπής ΑΒΕΕ ενσωματώνεται στον όμιλο Nestle, ενώ το 1995 μπαίνει σε λειτουργία το νέο εργοστάσιο Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή στην Βόνιτσα, στην ορεινή περιοχή Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας. Το εργοστάσιο Κορπή αποτέλεσε μια σημαντική επένδυση ύψους 4,5 δισ. δραχμών τότε, με στόχο να μεταφέρει με τον πιο αγνό τρόπο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή κοντά σε όλους τους κατοίκους της Ελλάδας. 

Το εργοστάσιο ακόμα και σήμερα διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή, καθώς εφαρμόζονται συστήματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, τα οποία προσαρμόζονται στο NQMS και το FSMS.

Επενδύσεις

Στο εργοστάσιο από το 1993 έως σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικές επενδύσεις ύψους 26 εκατ. ευρώ, ενώ εν μέσω της κρίσης (2010-2011) πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις ύψους 3 εκατ. ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευση της Nestle στην ποιότητα, αλλά και το μακροχρόνιο επιχειρηματικό της πλάνο για την ελληνική αγορά. 
Σήμερα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή είναι μια από τις κυριότερες μάρκες νερού στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τη βασική ανάγκη για ασφαλή ενυδάτωση, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. 
Συγκεκριμένα, το μη-ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή κυκλοφορεί σε συσκευασίες PET 1.5lt, 1lt, 0.75lt (Korpi sport max), 0.5lt και 0,5lt παιδική συσκευασία και σε γυάλινη συσκευασία του 1lt. 
Επίσης, υπάρχει και το ανθρακούχο Φ.Μ.Ν. Κορπή το οποίο κυκλοφορεί σε γυάλινες συσκευασίες με βασικό στόχο να καλύψει την ανάγκη χώνεψης.

«Οι καταναλωτές μας εδώ και χρόνια δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο Κορπή και χάρη σε αυτούς κατάφεραμε μέσα σε μια δύσκολη περίοδο να κερδίσουμε σημαντικό μερίδιο αγοράς» όπως επισημαίνει στην «ΗτΣ» ο Country Βusiness Manager της Nestle Waters, Κωνσταντίνος Κούτσας, τονίζοντας πως επειδή το Κορπή θέλει να μένει δίπλα στους καταναλωτές του ειδικά σε περιόδους κρίσης, έχει προβεί ήδη από το 2012 σε αναπροσαρμογή των τιμών προς τα κάτω, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της ελληνικής κοινωνίας».

Το Κορπή συνεχίζει να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου μας, φιλοξενώντας στις ετικέτες του έξι νέους προορισμούς (Ακρόπολη, Λευκός Πύργος, Δελφοί, Λίμνη Πλαστήρα, Αχέροντας και Κεφαλλονιά). 
Με αυτόν τον τρόπο καλεί τους ξένους τουρίστες να επισκεφτούν την Ελλάδα και να ανακαλύψουν τα μυστικά της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ενδυναμώσει και τους δεσμούς των Ελλήνων με τους εγχώριους προορισμούς και το ελληνικό νερό.

ΠΗΓΗ : ΚΟΣΜΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ - imerisia.gr

2 σχόλια:

  1. ποια περιοχή κορπή λέτε δεν καταλαβαίνω ξέρετε που είναι η κορπή εσείς που τα γράφετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κορπή είναι οικισμός που ανοίκει στο Μοναστηράκι Βόνιτσας...
    Περισσότερα διαβάστε στην Βικειπαίδεια :
    https://el.m.wikipedia.org/wiki/
    %CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%AE_%CE%91%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82
    Το άρθρο βέβαια δεν είναι δικό μας αλλά άλλου site το οποίο όμως βασίζεται σε αυτό της εταιρίας ΚΟΡΠΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...