ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Εκπληκτική και ιδιαίτερη η παρουσίαση του βιβλίου <σέρρα> του Γ.Καλπούζου στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας...!


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: 
ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

Ένα βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο «σέρρα» Η ψυχή του Πόντου...Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 / 7 
στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, 
η παρουσίαση βιβλίου ΄΄σέρρα ΄΄ του Γιάννη Καλπούζου, 
που οργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας σε συνεργασία με τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. 
Ήταν η δεύτερη φορά που παρουσιάζεται βιβλίο του κ. Καλπούζου στην περιοχή μας και ο συγγραφέας , ενθουσιασμένος από την επιτυχία της εκδήλωσης, εκφράστηκε με πολύ θερμό τρόπο για το πολιτιστικό επίπεδο της περιοχής. 
Για τον Γιάννη Καλπούζο, απηύθηνε χαιρετισμό η Αρχοντία Μιχαήλογλου, εκ μέρους του Ποντιακού Συλλόγου. 
Στη συνέχεια , ο δάσκαλος και πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας ,κ. Ευθύμιος Μυλωνίδης , παρουσίασε με πολύ εκφραστικό τρόπο αποσπάσματα του βιβλίου. 
Ανάμεσα στην ανάγνωση των κειμένων, έπαιζε λύρα ο δάσκαλος και λυράρης Γιάννης Ζυγάς , νταούλι ο Λευτέρης Καρασαββίδης και τραγούδησε ο φίλος ΓιάννηςΤερμεντζόγλου. 
Χόρεψαν μέλη του χορευτικού του Αγίου Νικολάου. 
Στη συνέχεια ο συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο του και καθήλωσε το κοινό ως συνήθως. 
Οι γυναίκες του χωριού είχαν ετοιμάσει παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα, τα οποία απόλαυσαν οι επισκέπτες στο τέλος της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Θανάσης Περδικάρης , η κ.Βαρβάρα Λίτου εκπρόσωπος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, αρκετοί επισκέπτες από Λευκάδα και Βόνιτσα και φυσικά σύσσωμο το χωριό. 
Η εκδήλωση αυτή ήταν μια συνέχεια των πολιτιστικών παρεμβάσεων του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας ,που τα τελευταία 4 χρόνια πραγματοποιεί σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...