ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΟΥ F/B : Πρώτος ο Σ.Προδρομίτης και η Βόνιτσα Πανελλαδικά...!


Μεγάλη νίκη σε Πανελλαδική εμβέλεια και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο πέτυχε ο Βονιτσάνος Σπύρος Προδρομίτης με το φορτηγό του VOLVO στον διαγωνισμό του δημοφιλούς περιοδικού You Truck για τα δημοφιλέστερα του f/b!

Πήρε πάνω από 1600 likes με τον δεύτερο να παίρνει 470 και τον τρίτο 190!

Σαν ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες αναγνώστες μας που πρόθυμα έδωσαν το like τους στον συντοπίτη μας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο όνομα της Βόνιτσας να ακουστεί Πανελλαδικά μέσω αυτής της διαδικασίας.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους έκαναν κοινοποίηση του διαγωνισμού προτρέποντας για likes αλλά και τα blogs που συνέβαλαν και αυτά δημοσιεύοντας τον διαγωνισμό προτρέποντας και αυτά με την σειρά τους για likes...

Η νίκη δεν είναι του ούτε του Προδρομίτη , ούτε του ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ που προσπάθησε γι αυτή την επιτυχία...

Η νίκη είναι της Βόνιτσας , του Ξηρόμερου και του Νομού Αιτ/νίας!!!



Σε αυτή την επιτυχία οδήγησε η πίεση που του ασκήσαμε από το ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ να συμμετέχει στον διαγωνισμό αφού αρχικά δεν ήθελε , μή θέλοντας να βάλει σε πρώτο πλάνο τον εαυτό του.

Τελικά για την διαφήμιση της Βόνιτσας δέχτηκε να μπει σε αυτή την διαδικασία με την σιγουριά ότι τελικά αυτή η υπόθεση θα τύχει καθολικής αποδοχής από όλο τον κόσμο αλλά και τα τοπικά blogs!Όπως και έγινε.



Ένα μήνα κράτησε η διαδικασία ψηφοφορίας και μόλις το περιοδικό επικύρωσε επίσημα τα αποτελέσματα ζήτησε από τον Σ.Προδρομίτη να βγάλει φωτογραφίες και να τις αποστείλει στο περιοδικό για την τελική επιλογή και παρουσίαση σε άρθρο.

Θα διαπιστώσετε ότι οι φωτό είναι τραβηγμένες στην περιοχή της Σάλτινης με φόντο το μαγευτικό νησάκι της Κουκουμίτσας αλλά και την Βόνιτσα...

Ο εκδότης του περιοδικού You Truck Βαλάντης Πιτσικάλης ζήτησε από τον νικητή του διαγωνισμού να στείλει και κάποιο γεγονός που έχει ξεχωρίσει στα πολλά χρόνια της οδηγικής του σταδιοδρομίας.



Διαβάστε το κείμενο που συνόδευσε την παρουσίαση της νίκης του Σ.Προδρομίτη και του φορτηγού του μάρκας VOLVO :

Ο Σπύρος Προδρομίτης είναι 45 ετών από την Βόνιτσα Αιτ/νίας , παντρεμένος με δυο κόρες 14 και 18 ετών.

Με τον αδελφό του διατηρούν την εταιρία δομικών υλικών < Άρης και Σπύρος Προδρομίτης >.

Ο ίδιος μετρά 25 χρόνια στο τιμόνι οδηγώντας ένα VOLVO και ο αδελφός του Άρης 32 χρόνια αντίστοιχα.

Μεταφέρουν δομικά υλικά που προμηθεύονται από όλη την Ελλάδα αλλά και την Βόρεια Ιταλία που επισκέπτονται δυο φορές τον χρόνο και τα προωθούν στην Λευκάδα στον Ν.Αιτ/νίας και στον Ν.Πρεβέζης.

Από τα χρόνια στο τιμόνι ο Σπύρος έχει να θυμάται πολλά , αλλά αυτό που σίγουρα δεν θα ξεχάσει είναι όταν πριν από χρόνια διέκοψε το δρομολόγιό του για να βοηθήσει έναν επαγγελματία οδηγό που συνάντησε στον δρόμο κοντά στο χωριό Τέροβο Ιωαννίνων ο οποίος χρειαζόταν βοήθεια γιατί είχε πρόβλημα με την τροφοδοσία του φορτηγού του.
Δίχως σκέψη κατέβηκε από το φορτηγό και βοήθησε τον συνάδελφο.
Έκτοτε οι δυο οδηγοί έχουν αναπτύξει φιλία και δεν κρύβουν την χαρά τους όποτε συναντούνται.

Δείτε τώρα το εξώφυλλο του περιοδικού You Truck μηνός Ιουλίου 16 , και παρακάτω την παρουσίαση του νικητή Σπύρου Προδρομίτη αλλά και των υπόλοιπων νικητών.



ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ 1600 + LIKES



470 LIKES Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ 190 LIKES Ο ΤΡΙΤΟΣ



ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 30 ΟΔΗΓΟΙ ΠΗΡΑΝ  
ΑΠΟ 181 LIKES ΜΕΧΡΙ 34...





O Σπύρος Προδρομίτης και το VOLVO φορτηγό του όπως και οι υπόλοιποι νικητές κέρδισαν την συμμετοχή τους στο 3ο Youtruck Fiesta 2016 που θα διεξαχθεί στο αεροδρόμιο «ΙΚΑΡΟΣ» στην Κωπαϊδα Θηβών, στις 1 & 2 Οκτωβρίου.

Το ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ θα βρεθεί εκεί στην γιορτή.

Θα σας ενημερώσουμε εν καιρώ σχετικά...

Δείτε την αναγγελία του φεστιβάλ ΕΔΩ

Δείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού You Truck ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...