ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Summer Camp στην Πάλαιρο με τον Master Σολδάτο Άγγελο στο Hotel Thalassa...!



Το φετινό κλείσιμο του Summer Camp στην όμορφη Πάλαιρο ανέλαβε ο Master Σολδάτος Άγγελος, μετά την τελευταία απογευματινή προπόνηση , ευχαριστώντας προσωπικά έναν- έναν όλους τους εκπαιδευτές, αλλά και όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους στο φετινό Summer Camp, υποσχόμενος ακόμα πιο πολλά για του χρόνου.


Τέλος , τόνισε και ενθάρρυνε τα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο της Αγγλίας 2016, στην πόλη του BRIGHTON, λέγοντας πως τα μετάλλια δεν έχουν και τόσο αξία όσο η ψυχική, πνευματική ισορροπία και η άρτια παρουσία της ομάδας. 
Όλα είναι μια ΝΙΚΗ , ακόμη και μια ανάμνηση, εξάλλου το ταξίδι έχει αξία και όχι ο προορισμός. 
Ο διοργανωτής από την μεριά του και εκπαιδευτής Βανούσης Δημήτριος, ευχαρίστησε όλους όσοι πήραν μέρος και υποσχέθηκε πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν.. 


Ευχαρίστησε τον κ. Μήχο Δημήτριο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Hotel Thalassa για την παραχώρηση του χώρου και την άψογη εξυπηρέτηση προς τα μέλη του Taekwon do ITF, τα οποία φιλοξένησε. 
Την Δημοτική κοινότητα Παλαίρου για την πολύτιμη βοήθειά της και την τεχνική της υποστήριξη, καθώς και τα τοπικά καταστήματα για τις προσφορές τους. 


Ύστερα από την τελευταία προπόνηση όλοι οι μαθητές αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον και παραβρέθηκαν στο πάρτι που ξεκίνησε στις 11μ.μ και τελείωσε λίγο τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγο πριν ο ήλιος ανέβει στο στερέωμά του. 
Ένα τρελό ξεφάντωμα και το κέφι στα ύψη με μικρούς και μεγάλους να χορεύουν γύρω από την πισίνα του Ηοtel Thalassa.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...