ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Εκπαίδευση | Μεσολόγγι : Σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου 2016-17...!

Εκπαίδευση | Μεσολόγγι : Σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017


Επιμορφωτικά Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στο Μεσολόγγι .


Σύμφωνα προς τις αρχές της σύγχρονης, ανοιχτής και προσβάσιμης κατάρτισης τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 , θα πραγματοποιηθούν σε κύκλους στοχευμένων διαλέξεων προς το ευρύ κοινό .

Οι γνωστικοί τομείς, που θεραπεύονται από Καθηγητές Πανεπιστημίου, έμπειρους επιστήμονες, ερευνητές και συγγραφείς εγνωσμένου κύρους, αφορούν τα αντικείμενα της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Προπονητικής Ζωής, της Κοινωνιολογίας, των Οικονομικών, της Εγκληματολογίας, της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, της Μεταναστευτικής Πολιτικής κλπ.

Αιτήσεις εγγραφής απο τους ενδιαφερόμενους για τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στο Μεσολόγγι έως 30 Σεπτέμβρη κλικ ΕΔΩ

Το κόστος συμμετοχής είναι , μόλις 50 ευρώ και για τις 10 διαλέξεις του εξαμήνου, δίδακτρα που χρησιμοποιούνται από το Πανεπιστήμιο, για να καλύπτουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των καθηγητών ή για ερευνητικούς σκοπούς.

Σε εντελώς προαιρετική βάση πρόκειται να δοθεί σε έναν αριθμό από τους συμμετέχοντες η δυνατότητα συμμετοχής σε διαδικασίες αξιολόγησης και πιστοποίησης, για την απόκτηση ευρωπαϊκών πιστωτικών μονάδων μη τυπικής εκπαίδευσης.




Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6940911716

ή στο e-mail : eprassa@aegean.gr

ΠΗΓΗ : Sinogeorgos Dimitrios - ηλεκτρονική εφημερίδα Mynima-Hellas.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...