ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Δηλώσεις του Δ.Μπακοχρήστου και του Προπονητή του...Ποιούς ευχαριστούν...Απολογισμός όλης της ομάδας...!Δηλώσεις από το Ρίο του Γίγαντα Βονιτσάνου Δ.Μπακοχρήστου από το Μοναστηράκι Βόνιτσας είχαμε σήμερα μετά το πέρας όλων των αγώνων του Τμήματος Άρσης Βαρών.

Δείτε μεταξύ άλλων τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας...
Δείτε και τις δηλώσεις του προπονητή του Δ.Ιωαννίδη όπως και τον απίστευτο τελικό απολογισμό όλης της ομάδας...


Dimitris Mpakoxristos μαζί με Dimitris Ioannidis στην τοποθεσία Rio 2016 Olympic & Paralympic Village.
Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και αφού σιγά σιγά συνειδητοποιώ αυτό το επίτευγμά μου, θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα με βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα... Αρχικά τον προπονητή μου Dimitris Ioannidis με τον οποίο έχω μια άψογη συνεργασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 
Τον Xristos Trifillis και τον σύλλογό μου ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων που είναι δίπλα μου και με στηρίζει με κάθε τρόπο από τα πρώτα μου βήματα στο άθλημα.
Τους γιατρούς Ioannis Terzidis και Δημήτριος Βαρδάκας καθώς και τον εργοφυσιολόγο Γεωργιος Ζιώγας που με βοηθούσαν όλο αυτό τον καιρό. 
Επίσης την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή - Hellenic Paralympic Committee 
και την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, 
τον ΟΠΑΠ 
και ιδιαίτερα την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ / Hellas Gold SA η οποία φρόντισε να κάνουμε την καλύτερα δυνατή προετοιμασία τους τελευταίους τρεις μήνες.
Τέλος τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ.Γιώργος Αποστολάκης για όλες τις βοήθειες που μου παρείχε, 
τον Dimitris Diamantis, την οικογένειά μου και όλους τους συγγενείς και φίλους για την στήριξή τους!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!

   

Dimitris Ioannidis μαζί με Gkremis Moisiadis και 6 ακόμη στην τοποθεσία Rio 2016 Olympic & Paralympic Village.
Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Μετά το τέλος και της σημερινής τελευταίας μέρας των αγώνων μας, ο απολογισμός της ομάδας μας είναι, δύο μετάλλια ένα χρυσό, ένα χάλκινο, μια τέταρτη, δύο πέμπτες και μία όγδοη θέση.
Έτσι λοιπόν τελειώνει ένας βασικός τετραετής παραολυμπιακός κύκλος, με μια αρκετά καλή παρουσία για το μέγεθος της χώρας μας.
Ευχαριστώ όλους εσάς που με τις ευχές και τα μηνύματα σας μας εμψυχώνατε και μας δίνατε δύναμη και κουράγιο.
Και επειδή οι επιτυχίες αυτές δεν μπορεί να είναι προσπάθεια ενός ή δυο ανθρώπων, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα σ αυτήν την ομάδα.
Αρχικά όλα τα παιδιά που καθημερινά στο γυμναστήριο βοηθάν και φορτώνουν άπειρα κιλά πάνω στις μπάρες, τον συνεργάτη μου και βοηθό μου στους αγώνες Αναστασιος Τσιακμακης τους γιατρούς μας Dimitrios Patatoukas και Ioannis Terzidis που όποτε χρειάστηκαν έδωσαν τις καλύτερες λύσεις, τον μασέρ μας Αλέξανδρος Κόντζος (Alexandros Kontzos)καθώς και τον φίλο μου εργοφυσιολόγο Γεωργιος Ζιώγας που για περισσότερα από δέκα χρόνια με τις επιστημονικές του γνώσεις και την εμπειρία του καθοδηγεί τους αθλητές μου.
Επίσης το Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, που μας παραχωρεί και παρέχει το γυμναστήριο για τις καθημερινές μας προπονήσεις, γιατί χωρίς αυτό δεν θα ήταν δυνατόν να δουλεύουμε έτσι όπως ακριβώς πρέπει.
Όλο το Διοικητικό συμβούλιο και υπαλληλικό προσωπικό της ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή - Hellenic Paralympic Committee για την άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους χορηγούς τους την ΟΠΑΠ που τα τελευταία χρόνια στηρίζει τις προσπάθειές μας αλλά ιδιαίτερα την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ / Hellas Gold SA, που μέσο του φίλου μου Pyrros Dimas και των συνεργατών του στο Διεθνές Ινστιτούτο Πύρρος Δήμας ,βρέθηκαν δίπλα μας και μας παρείχαν μια άψογη προετοιμασία τους τελευταίους τρείς μήνες πριν τους αγώνες μας.
Αυτές όμως που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι οι οικογένειες μας που καθημερινά μας στηρίζουν και μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ τα βάθη τις καρδιάς μου όλους τους αθλητές μου, είτε αυτούς που κατάφεραν να συμμετέχουν σ αυτούς τους αγώνες είτε αυτούς που προσπαθούν για να ενταχθούν στην εθνική ομάδα, για τα ανεπανάληπτα συναισθήματα που καθημερινά μου χαρίζουν, τους εύχομαι να είναι υγιείς και σαν μια γροθιά όπως πάντα να συνεχίζουμε για τους στόχους μας.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...