ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Ποιοί δρόμοι είναι κλειστοί...Τί συμβαίνει τώρα...!Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία έχουμε σήμερα λόγω του χιονιού και του παγετού...
O δρόμος Αμφιλοχίας Παλιαμπέλων είναι κλειστός 
στο ύψος Παλιαμπέλων ενώ κλειστή είναι και η γραμμή του ΚΤΕΛ Λευκάδα - Αθήνα.


Καλό είναι να μειωθούν στο ελλάχιστο οι μετακινήσεις ενώ θα πρέπει να υπάρχουν πάντα διαθέσιμες αλυσίδες στο αυτοκίνητο.
Επίσης πριν ξεκινήσει κάποια μετακίνηση είναι σοφό να ληφθούν πληροφορίες για το αν πραγματικά όλα τα σημεία της διαδρομής είναι προσπελάσημα.


ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ
Χιονόπτωση στην Πατρών- Κορίνθου-Που χρειάζονται αλυσίδες στην Αιτ/νία

Καλά θα πρέπει να το σκεφτούν όσοι από την Αιτ/νία θελήσουν να ταξιδέψουν προς Αθήνα αφού η καθυστέρηση και η ταλαιπωρία θα είναι αρκετή και σήμερα. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έως τώρα, ωστόσο η κίνηση των βαρέων οχημάτων και η πυκνή χιονόπτωση αυτή την ώρα κατά μήκος της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου στο ύψος της Αιγιάλειας, αναγκάζει τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Από την Αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώθηκαν τα σημεία του οδικού Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου, στα οποία η κυκλοφορία των οχημάτων επιτρέπεται μόνο με αλυσίδες και για όσους δεν έχουν,απαγορεύεται να συνεχίσουν την διαδρομή τους, ενώ ανακοινώνονται και ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί:

Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...