ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Το παρασκήνιο για το hot spot της Παλαίρου...Νέο Δελτίο Τύπου...!


Λάβαμε Δελτίο Τύπου από τον κ.Ευάγγελο Παπαγεωργίου
ο οποίος είναι Σύμβουλος του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ και Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων 
Ν. Αιτ/νίας με θέμα : 
«STOP στην εγκατάσταση hot spot στη Πάλαιρο»

Διαβάστε αρχικά το Δελτίο Τύπου 
και μετά δείτε λίγα δικά μας λόγια...

                      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«STOP στην εγκατάσταση hot spot στη Πάλαιρο»

Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας 

Γιώργος Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Τσακάλης 
και ο Πρόεδρος Κοινότητας Πάλαιρου Δημήτρης Στάχτιαρης 
μαζί με τον Πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας Ευάγγελο Παπαγεωργίου, που είχε ενημερωθεί από τον ιατρό Σπύρο Κούρτη και την Τοπική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ, επισκέφτηκαν τους πολιτικούς και στρατιωτικούς συμβούλους του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της εγκατάστασης κέντρου προσφύγων και μεταναστών στη παραλία της Πάλαιρου του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας.

Αποτέλεσμα αυτών των επαφών ήταν να υψωθεί ένα STOP στην εγκατάσταση ενός τέτοιου κέντρου και να ακυρωθεί οποιαδήποτε σκέψη για υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Χάρις λοιπόν στη συνεργασία του Δήμου με τον Πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ Ευάγγελο Παπαγεωργίου και τις συντονισμένες μεταξύ τους ενέργειες το θέμα φαίνεται πως κλείνει οριστικά.

Αυτή ήταν μια σημαντική παρέμβαση του Ευάγγελου Παπαγεωργίου, που τυγχάνει να είναι και Σύμβουλος του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε να στηρίξει και στο μέλλον κάθε δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.

Τον επόμενο μήνα ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι θα φέρει ένα φορτηγό 5 τόνων με ρούχα και τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας.


Ευάγγελος Παπαγεωργίου

Σύμβουλος Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

.................................................................................................


Με αφορμή το νέο ενημερωτικό Δελτίο Τύπου 
- για το ζήτημα του HOT SPOT ΠΑΛΑΙΡΟΥ -   
το ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ σας μεταφέρει στοιχεία σε σχέση με τις προσπάθειες αποτροπής της δημιουργίας hot spot μεταναστών στην Πάλαιρο.
Ναι πράγματι δεν υπήρξε ποτέ οριστική απόφαση για την δημιουργία hot spot.
Υπήρχαν σίγουρα προεργασίες που είχαν να κάνουν με το Υπουργείο Άμυνας το οποίο είχε αναθέσει σε επιτροπή της Αεροπορίας να κάνει σχετική εισήγηση θετική ή αρνητική.
Δεν ξέρουμε από ποιον ή από πού ξεκίνησε αυτή η ιδέα , ούτε ποιος έμαθε πρώτος τα τεκταινόμενα.
Η αλήθεια είναι ότι ο συντοπίτης μας γιατρός από την Πάλαιρο κ.Σπύρος Κούρτης ειδοποίησε τον κ.Ε.Παπαγεωργίου ( φαίνεται και από ανώνυμο σχόλιο σε άρθρο του ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS )
με αποτέλεσμα να γίνουν κάποιες συνδυασμένες κινήσεις αποτροπής του hot spot.
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Δήμάρχος Ακτίου Βόνιτσας 
σίγουρα  είχε κάνει τις δικές του προετοιμασίες και κινήσεις
και αυτό φαίνεται από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( ΕΔΩ  ) που εξέδωσε , από το σημείο που λέει για συναντήσεις με τα κύρια αρμόδια υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και με τον νομικό που χειρίζεται τα θέματα διοικητικών υποθέσεων στην Αθήνα , αλλά και από την αναφορά του για συντονισμό με ενωτικό τρόπο πολλών τοπικών παραγόντων ετεροδημοτών αλλά και άλλων.
Τελικά ο Δήμαρχος όταν πήγε στην Αθήνα - μαζί με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Τσακάλη και τον πρόεδρο της Παλαίρου Δημήτρη Στάχτιαρη - για την επίλυση του θέματος όπως είχε δεσμευτεί από το ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο-Λαϊκή Συνέλευση , μεταξύ άλλων επαφών και συνεννοήσεων που είχε συνεργάστηκε και με τον κ.Παπαγεωργίου με αποτέλεσμα το θέμα αυτό να λήξει οριστικά θετικά όχι μόνο για την Πάλαιρο αλλά και για όλο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και των γύρω περιοχών.
Θέλουμε να τονίσουμε σαν ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ ότι δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε πολιτικές κομματικές παραταξιακές ρατσιστικές και ιδεοπολιτικές αντιπαραθέσεις.
Σκοπός μας με αυτό το άρθρο είναι πέρα από την παρουσίαση του Δελτίου Τύπου του κ.Ε.Παπαγεωργίου να σας μεταφέρουμε αυτά που μάθαμε και αντιληφθήκαμε , και τίποτα περισσότερο.
Δεν σχολιάζουμε και δεν είμαστε υπέρ κανενός και εναντίον κανενός.

ΥΓ : Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας ξέρουμε ότι ετοιμάζεται.
Και είμαστε χαρούμενοι που θα αποσταλεί και στην Βόνιτσα ενίσχυση 5 τόνων στα πλαίσια του προγράμματος προσφοράς και αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της φτώχειας και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης σε όλο τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Δείτε ΕΔΩ  και  ΕΔΩ σχετικά μας άρθρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...