ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση για τα «ΓΛΗΓΟΡΑΚΕΙΑ» 2017...!



Ανακοίνωση από το Κέντρο 
Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης 
Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στα «ΓΛΗΓΟΡΑΚΕΙΑ» 2017 ημέρα ΚΑΘΑΡΑ Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, και να δημιουργήσουν πεζοπόρο τμήμα ή καρναβαλικό άρμα, να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 2643022232 ή στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας ή ηλεκτρονικά στο link gligorakis.kekomekada.tk

Για το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού θα δηλώσουν συμμετοχή άτομα άνω των 16 ετών (σε μια ομάδα 10 ατόμων θα μπορούν να υπάρχουν 2 με 3 άτομα μικρότερης ηλικίας των 16 ετών). Το παιχνίδι θα γίνει σε όλο το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Οι ομάδες θα μπορούν να είναι από οποιοδήποτε σημείο του Δήμου και τα σημεία όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι θα είναι:

17 Φεβρουαρίου από τις 04:00 μ.μ. και μετά στην Πάλαιρο

18 Φεβρουαρίου από τις 04:00 μ.μ. στην Κατούνα

19 Φεβρουαρίου από τις 11:00 π.μ. στην Βόνιτσα

Στόχος είναι να δημιουργηθούν ομάδες από όλο το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και να δραστηριοποιηθούν όλες οι έδρες του Δήμου μας.


Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά έως 3 Φεβρουαρίου 2017 στο τηλ. 2643022232 ή στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας ή ηλεκτρονικά στο link krimenosthisauros.kekomekada.tk

Κάθε ομάδα πρέπει να έχει την ονομασία της.

Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού θα πραγματοποιηθεί μόνο και εφόσον δηλώσουν συμμετοχή περισσότερες από 8 ομάδες.

...............................................................................................


Λόγω του χαμού του Πατέρα Διαχειριστή του ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ 
το μπλογκ δεν είχε αναρτήσει προηγούμενη ανακοίνωση...
Ζητούμε συγνώμη γι αυτό..
Έστω κι αν τώρα είναι αργά θα την ανεβάσουμε... 

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας

Αγαπητοί συνδημότες, 

Σε ένα μήνα περίπου θα πραγματοποιηθούν οι καρναβαλιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

Ξεκινάμε από σήμερα έτσι ώστε να διοργανώσουμε και φέτος τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις σε αρκετές πόλεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

Θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνταγή των δύο προηγούμενων χρόνων, ξεκινώντας τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε συνεργασία µε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήµου µας και την ενεργή συμμετοχή και αμέριστη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών 

Αποδεικνύουµε στην πράξη ότι όλοι µαζί µπορούµε και θέλουμε να φέρουµε πιο κοντά τους δηµότες µας µε κοινές δράσεις. 

Στα πλαίσια αυτά, προσκαλώ στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του πρώην Δήμου Ανακτορίου ( Γληγοράκεια 2017 - Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού -Καρναβάλι σε Μοναστηράκι-Θύρρειον - Παλιάμπελα κ.α) την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 20.00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Βόνιτσας ,όλους τους πολίτες και τους Συλλόγους ( πολιτιστικούς , αθλητικούς) του πρώην Δήμου Ανακτορίου, έτσι ώστε να προετοιμάσουμε άρτια τις φετινές εκδηλώσεις. 

Στα πλαίσια αυτά, προσκαλώ στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει για τις καρναβαλιστικές εκδηλώσεις του πρώην Δήμου Μεδεώνος (Καρναβάλι και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού σε Κατούνα – κούλουμα καφέ της Δευτέρας και άλλα) την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 17:00 μμ στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας, όλους τους πολίτες και τους Συλλόγους (πολιτιστικούς , αθλητικούς) του πρώην Δήμου Μεδεώνος, έτσι ώστε να προετοιμάσουμε άρτια τις φετινές εκδηλώσεις. 

Για τον πρώην Δήμο Παλαίρου και για την διοργάνωση του Βλάχικου Γάμου αλλά και άλλων αποκριάτικων εκδηλώσεων θα υπάρχει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...