ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Μεγάλη η δράση του Συλλόγου Αιτ/νων Δημοσιογράφων...!



Στο Αγρίνιο βρέθηκαν τις μέρες του Πάσχα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου τα οποία είχαν συναντήσεις με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου , με εκπρόσωπους της Ένωσης Ξενοδόχων , της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και με συναδέλφους τους δημοσιογράφους.
Το ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ με τους Μίλτο Πάτση και Χόρτη Διονύση παρακολουθεί από κοντά με πνεύμα συνεργασίας την όλη προσπάθεια του Συλλόγου.




Επίσης συναντήθηκαν στην Βουλή με Βουλευτές του Νομού Γιώργο Βαρεμένο Μαρία Τριανταφύλλου Μάριο Σαλμά Κώστα Καραγκούνη και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο...!


Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της περιοχής και το διεκδικητικό πλαίσιο του δήμου.


Σε δηλώσεις του  ο Πρόεδρος Π. Σόμπολος αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως θα είναι ακομμάτιστος, ενεργός και όχι Σύλλογος «σφραγίδα»...!


Επίσης ο κ.Π.Σόμπολος δήλωσε ότι θα συνεργάζεται με τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές αρχές και ότι θα συμβάλλει στην προβολή του νομού και στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων.


Μέλη του Συλλόγου δήλωσαν ότι ο Σύλλογος
 δεν είναι συνδικαλιστικό σωματείο και τα μέλη του ενώνουν τις δυνάμεις τους μακριά από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες με σκοπό την προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας της Αιτωλοακαρνανίας , ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες αρχές.


Τα πρώτα θέματα που επείγει να συζητηθούν είναι οι έξοδοι της Ιόνιας Οδού που δεν έχουν σχεδιαστεί ,το Πανεπιστήμιο Αγρινίου , τα ΤΕΙ Μεσολογγίου ,το Επιχειρηματικό Πάρκο Αγρινίου , η αξιοποίηση των πολιτιστικών θησαυρών και η προβολή των τουριστικών δυνατοτήτων του νομού...!


Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων αποτελείται από δημοσιογράφους και αθλητικογράφους της τηλεόρασης  
των sites των blogs των ραδιοφώνων των περιοδικών και των εφημερίδων , από συναδέλφους γραφείων τύπου , από φωτορεπόρτερς , από τεχνικούς που εργάζονται 
σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού , όπως επίσης και από στελέχη των των blogs του Νομού που έχουν έδρα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος...!


Ήδη από τον Ιούνιο του 2016 στην εκδήλωση παρουσίασης στο Αγρίνιο της ποιητικής συλλογής «Προσανάμματα» του συντοπίτη μας δημοσιογράφου Κώστα Τσιάκαλου με συντονιστή τον Πάνο Σόμπολο και ομιλητές τον φιλόλογο Δ. Γρίβα και την  δημοσιογράφο Κική Παππά ο Π. Σόμπολος είχε δώσει την είδηση για την πρωτοβουλία ίδρυσης συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων...! Την πρόθεση αυτή την είχε κάνει γνωστή κι άλλη φορά στο παρελθόν ωστόσο έδειξε τότε πως όλα ήταν έτοιμα για την ολοκλήρωση αυτής της σκέψης...!
Και πράγματι ιδρύθηκε ο Σύλογος...!


Το Δ.Σ του Συλλόγου :
Πρόεδρος: ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ
Γενικός Γραμματέας ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ
Οργανωτικός Γραμματέας ΡΑΝΙΑ ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΥ
Ταμίας ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ
Αναπληρωτής Ταμίας ΚΙΚΗ ΠΑΠΠΑ 

(Από Παλιάμπελα Βόνιτσας )

Μέλη :
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Από Πάλαιρο Βόνιτσας)
ΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΠΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Εξελεγκτική Επιτροπή :
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ
Υπεύθυνη Τύπου - Δημοσίων Σχέσεων :
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.


Όλα τα μέλη του Συλλόγου άλλα με μεγάλη διαδρομή στο χώρο της Δημοσιογραφίας και άλλα πιο νέα , ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους αλλά και συναισθανόμενοι την ευθύνη για κοινό αγώνα για το μέλλον του , συστρατεύθηκαν ιδρύοντας έναν σύλλογο με έδρα μεν στην Αθήνα αλλά με σκοπό σε αυτόν να συσπειρωθούν άνθρωποι των ΜΜΕ που εργάζονται σε όλη τη χώρα αλλά και εκτός αυτής. 



Στόχος όπως έγινε γνωστό κατά την πρώτη συνάντηση του Δ.Σ και των μελών είναι η δημιουργία site με συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία με τα τοπικά μέσα , και προς την επίτευξη αυτού του στόχου ήδη έχουν γίνει πάρα πολλές εργασίες...!



ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ





ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ AgrinioTimesTV



Τα Γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται  στο Μέγαρο Τρικούπη 
στην οδό Πατησίων 5 στον 8ο όροφο. 
Το e-mail επικοινωνίας με το Σύλλογο : aitoldimos@gmail.com.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ 

Διαβάστε το άρθρο του ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ 
από την πρώτη συνάντηση του Συλλόγου 
στα γραφεια της ΕΣΗΕΑ πατώντας ΕΔΩ...!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...